Szeverényi Richárd (Ícsí)

Sziasztok!

Szeverényi Richárdnak hívnak, 20 éves vagyok, Kecskemét mellett lakom. Tulajdonképpen az Aleko nem az enyém, hanem édesampámé, dehát családban marad, sőt a rokonok között van még egy Aleko :)
Sokat használom én is, általában én javítgatom. Szeretjük, mert tágas, viszonylag kényelmes, masszív szerkezet, az 1.6-os Lada motor is jól teszi dolgát, lehetne erősebb is :)
Vannak rajta érdekes megoldások, pl: a műszerfal felfogatásával, anyagával nem vagyok kibékülve, meg hogy évente kell szilentet cserélni, de hát ez van :)
Előfordulnak hibák, de általában sikerül orvosolni. 2000-ben, 7 évesen került hozzánk, mint leselejtezett budapesti cégautó, futóműve elég ramaty volt a pesti utak miatt, de rendbe lett téve. Utána megnyomták a bal hátulját rendesen, azt javítani kellett, bő 1 hónap volt. A legnagyobb probléma egy elektromos zárlat volt, emiatt rendesen kiégett a motortere. Nem kis munka volt az új ill. használt alkatrészek beszerzése, és az összerakás, ami több mint egy hónapba telt. Kapott fehér indexeket, új díszrácsot, új szőnyeget belülre, gyújtás+szelephézag+fogyasztás beállítást, amítől olyan szép hangja lett, öröm hallgatni. Szóval azóta minden hiba nélkül használjuk, de sajnos nem tart örökké, a rozsda eszi szegénykét, tavasszal kap egy nagy karosszéria javítást majd reméljük, ami sokat segít majd rajta :)
Összefoglalva, előfordulnak apró, zavaró hibák , de ezeket leszámítva jó kis autó ez, ha karba van tartva a világ végére elmegy. :) Ha hosszú volt, bocsi, és kösz hogy végigolvastad. :)

Üdv!

Ricsi

VisszaLap tetejére